16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn constănţean şi-a înjunghiat mortal tatăl după o ceartă

Un constănţean şi-a înjunghiat mortal tatăl după o ceartă

Un bărbat din Constanţa a fost omorât, duminică seară, de propriul său fiu. Crima a avut loc chiar în sediul firmei pe care o deţineau cei doi. După ce şi-a înjunghiat tatăl, fiul victimei a sunat la 112 şi a anunţat ce a făcut, informează Observatornews.

Conflictul ar fi plecat de la nişte probleme cu fabrica de ulei pe care cei doi bărbaţi, tată şi fiu, o administrau şi o deţineau împreună.

La un moment dat, pe măsură ce discuţiile au devenit din ce în ce mai aprinse, se pare că bărbatul în vârstă de 66 de ani ar fi luat un cuţit şi l-ar fi tăiat de mai multe ori pe un braţ pe fiul său, în vârstă de 38 de ani. 

Acesta a pus mâna pe acelaşi cuţit şi l-ar fi înjunghiat pe tatăl său de mai multe ori în zona  gâtului. Apoi a sunat la 112 şi a anunţat ce a făcut. Imediat poliţiştii au ajuns la sediul firmei şi au început cercetările.

Acolo au ajuns şi medicii, care nu au mai putut însă decât să constate decesul bărbatului în vârstă de 66 de ani. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor. Bărbatul de 38 de ani a fost reţinut şi urmează să fie dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS