11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘase sănii cu copii, trase de un microbuz pe un drum acoperit de zăpadă

Șase sănii cu copii, trase de un microbuz pe un drum acoperit de zăpadă

-

Imagini cu un microbuz înmatriculat în Hunedoara, care trage şase sănii pe care se află copii şi adolescenţi, au fost publicate pe internet. Microbuzul merge destul de încet, pe un drum puţin circulat, plin de zăpadă, dar şi cu numeroase denivelări. ”Ăştia nu-s sănătoşi la cap”, afirmă o femeie din maşina din care a fost realizată filmarea, notează Hotnews.

”Am trăit s-o văd şi pe asta. Cică trimiţi copilul în tabără …Chiar au înnebunit cu toţii?”, a scris, pe Facebook, un bărbat care a postat un clip video cu un microbuz care trage şase sănii pe care sunt copii şi adolescenţi.

Nu se precizează unde a fost realizată filmarea, însă microbuzul este înmatriculat în Hunedoara.

Înregistrarea este făcută dintr-o maşină care se apropie pe acelaşi drum de microbuz şi-l depăşeşte.

”Doamne, dar câţi îs! Ăştia nu-s sănătoşi la cap! Măi, nu-i bine, nu-i bine, nu mai faceţi asta!”, se aude o femeie din maşina din care a fost realizată filmarea.

Clipul video a strâns deja numeroase comentarii. În timp ce unii critică acţiunea, catalogând-o periculoasă, alţii nu înţeleg care este problema, fiind vorba despre o distracţie nevinovată de iarnă. Recent, la Negreşti-Oaş, a avut loc un grav accident, după ce mai multe persoane care se aflau pe un colac de tubing şi erau tractate de o maşină s-au lovit de un copac. Un bărbat de 35 de ani a murit la locul accidentului, iar o tânără de 21 de ani la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS