29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident pe A1. Două persoane, rănite

Accident pe A1. Două persoane, rănite

Două persoane au fost transportate la spital în urma unui accident care a avut loc, vineri, pe autostrada A1. În accident au fost implicate două autotrenuri, un utilaj de deszăpezire şi un autoturism, potrivit Centrului Infotrafic din IGPR.

„Accident rutier TIR (încărcat cu carne) cu autoturism pe A1, sensul de mers spre Sebeş, km 248. ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere şi 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic. La faţa locului s-a intervenit pentru descarcerarea a 2 persoane (una din autocamion şi una din autoturism) conştiente care au fost predate echipajelor SMURD pentru asistenţă medicală şi transportul la spital”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Alina Voina.

Un autotren s-a răsturnat după ce a acroşat un utilaj de deszăpezire, iar un autoturism a intrat în alt TIR, oprit de şoferul său pentru a acorda sprijin.

„A1, km. 248, în zona ieşirii spre Agnita, sens spre Sebeş, un autotren acroşează un utilaj de deszăpezire staţionat pe banda de urgenţă şi se răstoarnă în afara părţii carosabile. Imediat după producerea evenimentului, şoferul unui alt autotren opreşte pe banda de urgenţă pentru a acorda sprijin şi este acroşat de un autoturism. Şoferul primului autotren şi conducătoarea autoturismului sunt transportaţi la spital, conştienţi. Utilajul staţiona pe banda de urgenţă din cauza unei defecţiuni, semnalizat corespunzător. Traficul se desfăşoară îngreunat, pe banda 2”, a informat şi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS