16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru agenți ai unei firme de pază, arestați pentru purtare abuzivă

Patru agenți ai unei firme de pază, arestați pentru purtare abuzivă

Magistrații de la Judecătoria Craiova au emis, ieri, mandate de arestare pe numele a patru agenți de pază, acuzați de purtare abuzivă și distrugere. Potrivit oamenilor legii, pe 28 ianuarie, cei patru agenți au bătut doi bărbați în incinta unei stații peco. Motivul ar fi fost că victimele, care erau sub influența alcoolului, au sunat la firma de pază și au anunțat un fals incident la stația peco.

Potrivit oamenilor legii, cei patru suspecți au fost reținuți în cursul zilei de marți.

”Polițiști din cadrul Secției 2 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri de 24 şi 29 de ani și doi bărbaţi de 30 şi 53 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă şi distrugere.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 28 ianuarie, persoanele în cauză, s-ar fi deplasat, în calitate de agenţi de intervenţie ai unei firme de securitate şi pază din Craiova, la o staţie peco de pe Bulevardul Nicolae Romanescu, unde ar fi agresat fizic doi bărbaţi de 34 şi 41 de ani, ambii din Craiova, care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital. De asemenea, cei în cauză ar fi provocat distrugeri uşii de acces în staţia peco, respectiv ar fi spart un geam termopan”, au precizat oamenii legii.

Arestați pentru purtare abuzivă și distrugere

Se pare că cei doi craioveni, care erau băuți, au sunat la firma de pază și au anunțat un fals incident la stația peco. Când au ajuns la adresa indicată, agenții au aflat că nu angajații stației peco solicitaseă intervenția, ci o altă persoană. Responsabilii pentru apel au fost găsiți în apropiere de agenți firmei de pază, care i-ar fi agresat.

În cursul zilei de ieri, cei patru suspecți au fost au fost duși la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis solicitarea anchetatorilor și a dispus arestarea inculpaților pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS