21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCopil de 2 ani în comă după ce a fost bătut de părinți

Copil de 2 ani în comă după ce a fost bătut de părinți

Un copil de 2 ani și jumătate a ajuns în comă la spital după ce a fost bătut de părinții lui, potrivit www.stiri-neamt.ro.

Incidentul a avut loc luni, 31 ianuarie, în comuna Urecheni.

O femeie în vârstă de 20 de ani și concubinul ei în vârstă de 17 ani locuiau în casa tânărului din comuna Urecheni.

Se pare că cei doi l-ar fi bătut pe copilul femeii, în vârstă de 2 ani și jumătate, după care, văzând că starea micuțului era gravă, au sunat la „112”, solicitând ambulanța.

Echipajele de pe ambulanță l-au preluat pentru a-l transporta la spital și au anunțat organele de cercetare penală care au constatat că viața copilului a fost pusă în pericol.

Cei doi tineri au fost reținuți, iar marți, 1 februarie, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile pentru vătămare corporală și rele tratamente aplicate minorului.

„… admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tîrgu Neamţ având ca obiect luarea măsurii arestării preventive. Dispune arestarea preventivă a inculpatei O. L. E., cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală (…) și rele tratamente aplicate minorului (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv. Dispune arestarea preventivă a inculpatului B. N., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală (…) și rele tratamente aplicate minorului (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 01.02.2022 până la data de 02.03.2022, inclusiv.” – notează decizia instanței

Copilul a fost transferat, ieri, la un spital din Iași, în comă de gradul IV.

„A fost transferat de la Spitalul de Neurochirurgie un pacient în vârstă de 2 ani, cu multiple contuzii, fracturi mai vechi și mai noi, cu necroză de fese și hematoame cerebrale. Este ventilat mecanic, în stare foarte gravă”, a declarat managerul Spitalului Sf. Maria din Iași

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS