17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAtac armat la o școală din Minneapolis. Un elev, mort, un altul rănit

Atac armat la o școală din Minneapolis. Un elev, mort, un altul rănit

Doi suspecți au fost arestați, marți, după un atac armat care a avut loc în fața unei școli dedicată copiilor cu nevoi speciale din suburbia Minneapolis. În urma atacului un elev a fost ucis și unul a fost grav rănit, a declarat poliția.

Cele două victime au fost împușcate în jurul prânzului pe un trotuar lângă intrarea din fața Rice la South Education Center din Richfield, Minnesota, o suburbie de aproximativ 37.000 de locuitori din apropiere de Minneapolis, a declarat șeful poliției Jay Henthorne.

Victimele au fost duse la un spital din zonă, unde unul a murit, iar celălalt este în stare critică, a spus Henthorne, potrivit New York Times.

Minneapolis Star-Tribune, citând prieteni și rude, l-a identificat pe tânărul ucis drept Jahmari Rice, de 15 ani, care locuia cu bunica lui. Potrivit fostului său antrenor de fotbal, marți a fost prima zi de cursuri a lui Rice la South Education Center.

Suspecții au fugit de la locul faptei, dar în urma unor percheziții în Minneapolis au fost găsiți și luați în custodia poliției.

De asemenea, poliția a confiscat și presupusa armă a crimei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS