10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘofer român de TIR, mort în Anglia într-un accident provocat de furtună

Șofer român de TIR, mort în Anglia într-un accident provocat de furtună

Un șofer român de TIR și-a pierdut viața într-un accident rutier cumplit, în Marea Britanie. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, conducea pe autostrada M74, când a pierdut controlul volanului din cauza vântului puternic și ajuns pe contrasens, unde a fost izbit de un alt autovehicul, scrie Observatornews.

Un cetățean român și-a pierdut viața într-un accident rutier, pe autostrada M74 din Marea Britanie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Tragedia s-a petrecut sâmbătă, în primele ore ale dimineții, în Lanarkshire. 

Șoferul de TIR a pierdut controlul volanului din cauza rafalelor puternice din timpul furtunii Malik și a ajuns pe contrasens, unde a fost izbit de un alt autovehicul. Bărbatul și-a pierdut viața pe loc.

Originar din Româania, Bogdan, în vârstă de 32 de ani, locuia în Liverpool, iar în ultimii doi ani lucra ca șofer de TIR. Un băiețel de 12 ani, premiant la școală, a rămas orfan de tată. 

„Soția sa este distrusă, toți suntem în stare de șoc. Nu ne vine să credem. Încă îl așteptăm să vină acasă. Cel mai greu îi este fiului său, care tot speră că tatăl său se va întoarce. Era un șofer cu experiență, a condus prin toată Europa. Era un șofer responsabil, nu a avut niciodată probleme cu legea. Chiar și acum, poliția a declarat că nu a fost vina lui. Purta centura de siguranță și nu stătea pe telefon. Din cauza furtunii…”, a declarat nepoata victimei. 

Familia șoferului a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a-i putea repatria trupul. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS