11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedinți: Reținut pentru trafic de droguri de risc

Mehedinți: Reținut pentru trafic de droguri de risc

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Mehedinți, în colaborare cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au efectuat, pe 24 noiembrie 2021, 4 percheziții domiciliare, în județul Mehedinți, fiind ridicate droguri de risc și diferite sisteme informatice.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2021, bărbatul în cauză ar fi înființat, întreținut și recoltat o cultură de cannabis de aproximativ 200 de plante, atât pentru vânzare, cât și pentru consum propriu.

Ieri, a fost pus în aplicare 1 mandat de aducere la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Mehedinți, privind pe bărbatul cercetat în cauză. În urma administrării probatoriului, față de persoana cercetată a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată unității de parchet competente cu luarea unei măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În cauză, sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS