23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat accidentat mortal de tren la Apahida

Bărbat accidentat mortal de tren la Apahida

Un bărbat, de 42 de ani, a fost accident mortal de un tren, între Cluj-Napoca şi Apahida, în noaptea de luni spre marţi, au informat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Cluj, citatați de Agerpres.

„La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe sectorul de cale ferată dintre staţiile Cluj-Napoca Est şi Cluj-Napoca, a fost identificat trupul unei persoane, existând probabilitatea ca acesta să fi fost accidentat mortal de un tren.

La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana, fiind vorba despre un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, cu privire la care echipajele medicale au constatat faptul că nu mai prezenta semne compatibile cu viața”, se arată într-o informare trimisă, marţi, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, cadavrul a fost transportat în vederea efectuării necropsiei la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, iar pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

„O autospecială şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit aseară la un accident feroviar petrecut în comuna Apahida. Odată ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit un bărbat în vârstă de circa 40 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Nu au existat alte victime sau persoane care să solicite consultul medical”, a informat şi ISU Cluj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS