22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAustria: O româncă a accidentat mortal o mamă și pe fiul ei de 5 ani

Austria: O româncă a accidentat mortal o mamă și pe fiul ei de 5 ani

O femeie și băiatul ei de 5 ani au fost omorâți intenționat cu mașina în timp ce ieșeau dintr-un parc din Villach, Austria.

Acum, poliția investighează o femeie de 37 de ani, din București, cu domiciliul în Vorarlberg, despre care se spune că ar fi responsabilă pentru moartea celor doi. Sâmbătă seara, o femeie de 43 de ani și fiul ei de cinci ani au fost loviți de o mașină, potrivit www.archyde.com.

Este posibil să nu fie un accident de circulație „normal”, după cum a explicat duminică purtătorul de cuvânt al parchetului din Klagenfurt, Markus Kitz. „Mai sunt câteva lucruri de clarificat. Unele împrejurări ne-au dat de gândit, motiv pentru care Biroul de Stat al Poliției Criminale din Carintia a preluat ancheta”.

La volanul mașinii s-ar fi aflat o femeie din București. Nenorocirea s-a produs pe o stradă în care viteza maximă de circulație este 30 km/oră, iar femeia circula cu peste 100 km la oră.

Victima ar fi fost căsătorită cu un austriac de care a divorțat în urmă cu doi ani. Acesta ar fi avut o relația cu șoferița din București de care s-a despărțit ulterior.

Bucureșteanca credea că austriacul s-a întors la fosta soție și astfel din gelozie ar fi vrut să se răzbune.

Ulterior, șoferița, de 37 de ani, a fugit de la locul accidentului, însă a fost găsită de polițiști într-o pădure din apropiere. Ea avea multiple răni la încheieturile mâinilor, semn că ar fi încercat să se sinucidă.

În acest moment se caută și posibili martori oculari la incidentul petrecut pe St. Johanner Straße.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS