10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCod portocaliu în Mehedinți. Pompierii intervin pentru copaci căzuți sau în pericol de cădere

Cod portocaliu în Mehedinți. Pompierii intervin pentru copaci căzuți sau în pericol de cădere

Zona de munte a județului Mehedinți se află sub avertizare meteorologică COD PORTOCALIU, ce vizează viscol puternic și ninsori abundente, începând de duminică 30 ianuarie, ora 10.00, valabilă până mâine, la ora 08.00.
Totodată, județul Mehedinți se află sub atenționare meteorologică Cod Galben de intensificări ale vântului, valabilă până luni, 31 ianuarie, la ora 10.00.
Autoritățile fac apel la cetățeni să rămână în spații închise care le asigură protecția și să evite deplasările.

Duminică după-amiază, ca urmare a manifestărilor fenomenelor meteorologice prognozate de atenționarea Cod Galben, emisă pentru județului Mehedinți, pompierii mehedințeni au intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, în localitatea Racova, comuna Ilovăț, pe Drumul Județean 671 A.

Alături de pompierii profesioniști, la intervenție, au participat și pompieri din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Șișești și Ilovăț cu un buldoexcavator. De asemenea, un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii Baia de Aramă a intervenit în localitate, unde un copac se afla în pericol de cădere pe trotuar.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime și nici pagube materiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS