9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi constănțeni s-au bătut pe un loc de parcare în fața blocului

Doi constănțeni s-au bătut pe un loc de parcare în fața blocului

Lipsa locurilor de parcare din Constanţa şi tarifele piperate ale celor existente provoacă scandal chiar și între vecini. Un tânăr a fost luat la bătaie într-o parcare, după ce ar fi lăsat maşina pe locul altcuiva. Deşi s-a oferit să mute autoturismul, cel de-al doilea tânăr i-a aruncat cuvinte grele şi l-a luat la pumni când a văzut că filmează totul, scrie Observatornews.

Scandalul s-a petrecut dupa lăsarea întunericului, într-o zonă centrală a oraşului. Unul dintre bărbaţi şi-a găsit locul de parcare ocupat, aşa că şi-a lăsat maşina pe alt loc, al unui vecin. Când acesta din urmă a ajuns acasă, a văzut negru în faţa ochilor.

A vrut să-l lovească cu mașina

Tânărul agresat a început să filmeze întreaga scenă, iar acest lucru l-a înfuriat şi mai tare pe vecinul scandalagiu, care a început să-l lovească cu pumnii.

Victima susţine că agresorul ar fi încercat să-l lovească chiar şi cu mașina, moment în care a fugit, s-a baricadat într-un magazin din zonă şi a sunat la 112.

„Un bărbat în vârstă de 29 de ani, pe fondul unui conflict spontan, legat de locul de parcare, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, de 22 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Andreea Iliescu.

Șoferul agresat a fost preluată de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean, însă rănile nu au necesitat internare. Bărbatul îşi va scoate certificat medico-legal şi va face plângere penală împotriva agresorului. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS