34.5 C
Craiova
marți, 18 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn ieşean și-a decapitat mama cu un topor

Un ieşean și-a decapitat mama cu un topor

Un bărbat, de 41 de ani, și-a omorât mama noaptea trecută, cu un topor. Tragedia s-a petrecut la locuința acestora din comuna Ruginoasa, județul Iași, informează Antena3.

Femeia a avut parte de o moarte violentă. Fiul acesteia i-a retezat capul cu un topor. Individul este cunoscut cu probleme psihice, iar localnicii știu despre acesta că este consumator de băuturi alcoolice.

După ce și-a omorât mama, bărbatul i-a aruncat corpul în grădina casei și s-a dus la un vecin, căruia i-a povestit totul, transmite Ziarul de Iași. Acesta a sunat la 112, iar autoritățile l-au trimis la Institutul de Psihiatrie Socola.

„În cursul nopții de 26/27 ianuarie, în timp ce se afla la locuința din comuna Ruginoasa, suspectul folosind un topor i-a retezat capul mamei sale. Cadavrul victimei a fost identificat în grădina locuinței comune. Suspectul a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola pentru a se stabili dacă a avut discernământul păstrat la momentul comiterii faptei”, a transmis Mihaela Apostol, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS