11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat de 86 de ani, mort după ce a căzut de la balconul unui cămin de bătrâni din Craiova

Bărbat de 86 de ani, mort după ce a căzut de la balconul unui cămin de bătrâni din Craiova

Un bărbat de 86 de ani, din Slatina, pacient al unui cămin de seniori din Craiova, şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de la un balcon de la etajul I al imobilului. Incidentul a avut loc pe data de 21 ianuarie.

Potrivit oamenilor legii, bătrânul a decedat după două zile, la o unitate medicală din Craiova.

„În seara zilei de 21 ianuarie, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizaţi, prin apel 112, de o femeie de 41 ani, asistent medical în cadrul unui cămin de bătrâni din Craiova, despre faptul că un bărbat de 86 de ani, din Slatina, pacient în cadrul unității, a căzut de la balconul camerei în care era internat, situat la etajul 1 al imobilului, suferind leziuni la nivelul capului.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că bărbatul ar fi căzut de la un balcon al imobilului, aflat la o înăltime de aproximativ 5 metri față de sol.

Cel în cauză a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant. La data de 23 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de către reprezentanţii spitalului în care bărbatul de 86 de ani a rămas internat, cu privire la faptul că acesta a decedat”, au precizat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS