15.1 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Împușcături și bătaie în fața Parlamentului Ucrainei

(VIDEO) Împușcături și bătaie în fața Parlamentului Ucrainei

-

Un protest violent a avut loc astăzi, în fața Parlamentului din Ucraina. Antreprenorii au organizat un miting și nu au ezitat să se lupte cu poliția, informează Ukraina24/7.

Sursa citată menționează că au existat și apeluri în mulțime pentru a lua cu asalt instituția. Oficialii din interior au fost nevoiți să se baricadeze pe interior.  Protestatarii au venit din nou să ceară autorităților anularea sau amânarea introducerii registratorilor operațiunilor de decontare (RPO).

De asemenea, în paralel, în Kiev au fost împușcături în centrul orașului. Incidentul a avut loc în apropierea clădirii SBU, conform informațiilor preliminare, reprezentanți ai organizației Steagul Ucrainei au încercat să lipească autocolante pe casa de schimb valutar din zonă.

În același timp, o mașină de colectare s-a deplasat până la casa de schimb valutar, iar gardianul a crezut că sunt jefuiți și împușcați în aer. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Momentul e cu atât mai tensionat cu cât au fost discuții în spațiul public din Ucraina cu privire la o posibilă provocare care să stârnească în mod direct cele două țări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

ȘTIRI GdS