13.4 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Doljean găsit decedat într-un autoturism răsturnat

(VIDEO) Doljean găsit decedat într-un autoturism răsturnat

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Călărași, a murit azi noapte în urma unui eveniment rutier petrecut în extravilanul comunei Sadova.

În acestă dimineaţă, polițiști din Bechet au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un autoturism este răsturnat într-un canal din extravilanul comunei Sadova.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că autoturismul era răsturnat în canalul din extravilanul comunei Sadova, la aproximativ 100 de m de strada Mănăstirii.

De asemenea, la faţa locului au intervenit şi pompieri din cadrul Gărzii de Pompieri Bechet, cu o autospecială de descarcerare, pentru scoaterea autoturismului din canal, precum şi un echipaj din cadul S.A.J. Dolj.

La scurt timp s-a reuşit scoaterea autoturismului, a fost identificat, bărbatul de 51 de ani, din comuna Călăraşi, sat Sărata, decedat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

ȘTIRI GdS