30.1 C
Craiova
joi, 26 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentProfesor din Maramureș, bătut cu ranga de un interlop pentru că vinde etnobotanice

Profesor din Maramureș, bătut cu ranga de un interlop pentru că vinde etnobotanice

Un profesor din Borșa, Maramureș, a fost bătut cu ranga de un interlop. Atacatorul susține că profesorul vindea droguri în școală, informează Antena3.

Profesorul se afla în propria mașină când un individ l-a atacat cu o rangă, i-a spart mașina și l-a lovit de mai multe ori în zona capului.

Agresiunea ar fi fost comisă de un interlop cunoscut în zonă, pentru că profesorul ar fi cunoscut ca dealer de substanțe halucinogene (etnobotanice) pentru copiii borșenilor.

Poliția Borșa a fost sesizată despre acest incident, echipajele sosind în nici două minute. Doar că atacatorul dispăruse fără urmă. Echipajul SMURD a preluat victima și a transportat-o la spitalul din localitate.

IPJ Maramureș susține că a fost vorba despre doi agresori.

„În data de 15 ianuarie, la ora 00.07, polițiștii din Borșa au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că pe strada Aleea Tineretului a fost agresată o persoană.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 27 de ani, din Moisei, a fost agresat de către două persoane, ocazie cu care i-au fost provocate și distrugeri la autoturism.

În urma evenimentului, victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au constatat faptul că bărbatul a fost agresat fizic de către doi bărbați, de 30 de ani, respectiv 42 de ani, ambii din Borșa. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.”, a transmis IPJ Maramureș într-un comunicat.

Oamenii de la poalele Pietrosului Rodnei spun că bătaia ar fi doar o corecție aplicată cadrului didactic pentru presupusele activități ilegale.

Aceleași surse susțin că toată Borșa știe, inclusiv poliția, însă toată lumea se face că nu vede nimic.

Polițiștii au deschis o anchetă penală sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri și alte violențe, precum și sub aspectul infracțiunii de distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Universitatea din Craiova va inaugura noua Policlinică pentru studenţi

Universitatea din Craiova va inaugura noua policlinică studenţească ,...

ȘTIRI GdS