20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞoferiţă rănită după ce s-a tamponat cu un autocar

Şoferiţă rănită după ce s-a tamponat cu un autocar

Un accident grav a avut loc în judeţul Constanţa, la ieşire din Satu Nou spre Cernavodă. Un autocar şi un autoturism s-au lovit, iar din impact ambele vehicule au fost aruncate în câmp, informează Antena3

La volanul maşinii se afla o femeie, care a rămas încarcerată, iar în autocar se aflau şapte persoane, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

La locul accidentului au intervenit salvatorii, care au reuşit să o elibereze pe şoferiţă din ce mai rămăsese din autoturism. Un echipaj SAJ a transportat-o la spital. 

Din primele informaţii, şoferiţa ar fi derapat în curbă, din cauza poleiului de pe şosea, şi a lovit autocarul.

„Pe DN 22C Murfatlar-Cernavodă, la ieşire din localitatea Satu Nou, judeţul Constanţa, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar. În urma impactului, o persoană din autoturism este încarcerată, dar conştientă, cu răni uşoare.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute”, a transmis Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a vedea cu exactitate cauzele producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS