8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentÎncă o victimă pe trecerea de pietoni

Încă o victimă pe trecerea de pietoni

O femeie de 43 de ani a fost rănită în urma unui accident produs în acestă dimineaţă, pe strada Nicolae Romanescu din Craiova. Potrivit oamenilor legii, victima, care traversa strada pe trecerea de pietoni, a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani.

Poliţiştii doljeni au precizat că femeia a fost rănită şi transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova.

„În această dimineaţă, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Nicolae Romanescu din Craiova, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, un autoturism condus pe strada Nicolae Romanescu, de un tânăr de 28 de ani, din Craiova, ar fi accidentat o femeie de 43 de ani, din aceeaşi localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma evenimentului rutier, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii doljeni mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS