21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentElevul înjunghiat pe o stradă din Timişoara este pozitiv Covid

Elevul înjunghiat pe o stradă din Timişoara este pozitiv Covid

Conducerea liceului unde învaţă eleva care a înjunghiat un tânăr pe o stradă din Timişoara, în urma unui conflict mai vechi, afirmă că aceasta urma un program de consiliere psihologică, iar în urma incidentului de miercuri dimineaţă ar putea fi exmatriculată pe perioadă determinată. Starea victimei acesteia, tânărul de 16 ani, este stabilă, iar medicii l-au depistat cu COVID-19, informează News.ro.

Potrivit anchetatorilor, scandalul între cei trei elevi a început încă de marţi, în autogara din Timişoara, şi a continuat miercuri dimineaţa, în zona Pieţei 700 aflată în apropierea centrului oraşului Timişoara.

Fata urma un program de consiliere psihologică

Fata este din localitatea Tormac şi urma un program de consiliere psihologică, în cadrul liceului unde învaţă.

La Liceul Alimentar din Timişoara, unde învaţă tânăra, s-a întrunit comisia de disciplină, iar pentru actele de violenţă, fata ar putea fi exmatriculată pe perioadă determinată, la care se adaugă scăderea notei la purtare.

Adolescentul atacat cu cuţitul este în stare stabilă, iar medicii l-au depistat ca fiind infectat cu COVID-19

În ceea ce-l priveşte pe adolescentul atacat cu cuţitul, acesta este în stare stabilă, iar medicii l-au depistat ca fiind infectat cu COVID-19.

Un adolescent a fost înjunghiat, miercuri, pe o stradă aflată în apropiere de centrul oraşului Timişoara, după ce s-a certat cu un băiat, iar o a treia persoană, o fată, a intervenit şi l-a atacat cu un cuţit, înjunghiindu-l în zona pieptului. Adolescentul a fost dus la spital, iar starea lui este stabilă.

Agresorii sunt în clasa a IX-a la Liceul Alimentar din Timişoara, iar victima lor are 16 ani şi este elev la Liceul Energetic.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS