10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentScandal la SJU Brăila, între bunica unui copil şi cadrele medicale

Scandal la SJU Brăila, între bunica unui copil şi cadrele medicale

O femeie, de 49 de ani, care a venit cu nepoțelul de patru ani la consultație, la Spitalul de Urgență din Brăila, a insultat medicul și asistentele până când doctorul și-a pierdut cumpătul și a bruscat-o, informează ŞtirilePROTV.

Scenele au fost transmise în direct de femeie, pe o rețea socială. Ca să nu escaladeze și mai mult conflictul, cadrele medicale au chemat poliția.

De cum a intrat în cabinet, femeia l-a acuzat pe doctorul care i-a operat nepoțelul la un picior că ar fi greșit intervenția.

Nici doctorul nu și-a ținut nervii în frâu. A acceptat totuși să îl consulte pe copil, dar scandalul era departe de final.

Femeia le-a atacat verbal si pe asistente, l-a acuzat pe medic că i-ar fi cerut bani, iar acesta a bruscat-o în cele din urmă.

Polițiștii, chemați de cadrele medicale, au dus-o pe femeie la secție, unde fost amendată pentru scandal și pentru că nu purta corect masca.

“A fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 61, și cu amendă de 500 de lei, conform Legii 55. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, agentul Gianina Niculae. 

Un dosar penal a fost deschis pe numele medicului, care va da explicatii în fața procurorilor pentru agresarea femeii, dar şi în faţa conducerii spitalului.

Medicul implicat în scandal a refuzat să prezinte un punct de vedere cu privire la cele întâmplate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS