5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘocant: Educatoare, arestată pentru agresarea sexuală a 3 fetițe

Șocant: Educatoare, arestată pentru agresarea sexuală a 3 fetițe

O femeie de 51 de ani din municipiul Suceava, educatoare la o grădiniţă din Bosanci, a fost reţinută de poliţişti pentru că a agresat sexual trei fetiţe cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani.

Cazul a fost descoperit în urma unei sesizări făcute chiar de educatoare. În ziua de 17 decembrie 2021, femeia a sunat la Poliţie şi a reclamat faptul că maşina sa, marca Dacia Sandero, parcată în faţa locuinţei din municipiul Suceava, a fost incendiată.

Oamenii legii au identificat autorul în baza unor imagini video surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Este vorba despre un bărbat din comuna Bosanci, care la vremea respectivă a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat pentru 30 de zile.  

Ce au descoperit polițiștii

Însă, din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat maşina este tatăl a două fetiţe minore şi ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de viol şi agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale. Femeia este educatoare a unei grădiniţe din Bosanci, iar cele două fete frecventau respectiva unitate de învăţământ. “Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorele au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu. 

Practic, femeia, educatoarea lor, le-a dezvirginat cu degetul pe fetiţe. Ea le-a băgat degetul în vagin, nu o dată, folosindu-se de diferite ocazii.  În urma probatoriului administrat şi a două percheziţii efectuate în data de 14.01.2022 pe raza localităţilor Suceava şi Bosanci, s-a dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore. Ulterior, aceasta a fost arestată pentru 30 de zile.  Oamenii din Bosanci sunt şocaţi de cele întâmplate. Ei o considerau pe femeie una dintre cele mai bune educatoare din comunitate. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS