10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljManagerul Spitalului de Neuropsihiatrie din Dolj, mort într-un accident pe Dunăre

Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie din Dolj, mort într-un accident pe Dunăre

Managerul Spitalului de Neuropsihiatrie ”Poiana Mare” din Dolj, Claudiu Buzatu, a murit, sâmbătă, într-un accident pe Dunăre. Barca în care se afla la pescuit cu o altă persoană s-a răsturnat, cele două persoane fiind scoase la mal de un alt pescar. Bărbatul a fost în stop cardio-respirator şi nu a putut fi salvat.

”În cursul acestei zile, polițiștii Postului de Transporturi Navale Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fluviul Dunărea, în dreptul localității Desa, o barcă de pescuit s-ar fi răsturnat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, în eveniment a fost implicată o barcă de pescuit sportiv, în care se aflau doi bărbați de 40 și 42 de ani, ambii din județul Dolj și care s-ar fi răsturnat, cele două persoane fiind aduse la mal de un alt bărbat ce se afla și acesta la pescuit.

În urma evenimentului, bărbatul de 42 de ani a decedat”, transmite IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS