5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn model Vogue şi-a omorât soţul, după ce bărbatul a venit acasă cu o altă femeie

Un model Vogue şi-a omorât soţul, după ce bărbatul a venit acasă cu o altă femeie

Lilia Sudakova, în vârstă de 26 de ani, ar putea petrece până la 15 ani în spatele gratiilor după ce a provocat moartea lui Sergey Popov, în vârstă de 28 de ani.

Modelul, care a apărut pe coperta revistei Vogue din Rusia și în reviste din Italia, China și Japonia, şi-ar fi mărturisit fapta. Iniţial, ea a spus anchetatorilor că şi-a înjunghiat soţul, Popo, cu care era împreună de patru ani, în timpul unui scandal pe baza geloziei, după ce el ar fi flirtat cu o altă femeie.

Lilia Sudakova, 27 de ani, a vorbit pentru prima dată pentru un canal media din Rusia despre uciderea lui Serghei Popov, 28 de ani, soțul ei. Fotomodelul insistă că a fost o victimă a violenței domestice și a acționat în autoapărare.

„Era beat mort”, a spus ea. „A venit acasă cu o fată și am înțeles ce voia să-mi arate cu asta. Cu o seară înainte nu am făcut ce a vrut el… a vrut să facem sex… Și doar mi-a arătat că poate găsi pe altcineva… M-am dus la bucătărie, am întrebat-o pe ea dacă vrea să mănânce. A zis că vrea să mănânce și el, iar eu i-am spus să-și facă singur. Din acel moment a devenit agresiv. M-a atacat, iar prietenul nostru (o a patra persoană care se afla în apartamentul cuplului din Sankt Petersburg – n.n.) l-a ținut”, a spus Lilia.

În timp ce tăia o roșie cu un cuțit de bucătărie, ea spune că soțul ei a început să țipe și s-a repezit din nou la ea.

Ea a povestit că „a încercat să-l împingă” și în luptă l-a înjunghiat din neatenție

În prezent în arest la domiciliu, după opt luni de arest preventiv, ea a povestit că „a încercat să-l împingă” și în luptă l-a înjunghiat din neatenție în piept.

Ea a fost cea care a chemat ambulanța.

Dar procurorii spun că Lilia și-a înjunghiat în mod deliberat soțul, cu intenția de a-l ucide. El „își pusese palma dreaptă pe umărul ei pentru a o calma și a rezolva conflictul”, dar ea „în mod deliberat și intenționat l-a înjunghiat cel puțin o dată în piept”, se precizează în noul act de acuzare. Procesul Liliei va începe luna aceasta la un tribunal din Dzerzhinsky, Sankt Petersburg.

Serghei Popov a murit ulterior la spital.

Potrivit The Sun, Lilia Sudakova fost acuzată de crimă şi arestată preventiv pentru două luni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS