15.1 C
Craiova
marți, 17 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentTânăr reţinut după ce a pretins să-i fie returnaţi 15.000 de lei pierduţi la păcănele

Tânăr reţinut după ce a pretins să-i fie returnaţi 15.000 de lei pierduţi la păcănele

Doi tineri din Petroşani, cu vârstele de 29 şi 34 de ani, sunt cercetaţi de poliţişti pentru infracţiunile de şantaj şi distrugere, după ce unul dintre ei a pierdut 15.000 de lei la jocuri mecanice şi apoi a cerut banii înapoi, suspecţii ameninţând că, în caz contrar, vor distruge toate aparatele din sala de jocuri, a informat joi IPJ Hunedoara, citat de Digi24.

Investigaţiile în acest dosar au început pe 28 decembrie 2021, când Poliţia Petroşani a fost sesizată de administratorul sălii de jocuri că, în seara precedentă, tânărul de 29 de ani provocase distrugeri unui aparat de jocuri de tipul slot-machine, scrie Agerpres.

Tânărul a revenit la sala de jocuri, pe 28 decembrie, fiind însoţit de un bărbat de 34 de ani, dar şi de alte persoane. Ei au solicitat administratorului sălii să-i dea 15.000 de lei, despre care a spus că i-ar fi pierdut la aparatele mecanice. În caz contrar, aparatele ar fi urmat să fie distruse.

„Fără a da curs acestor solicitări, administratorul societăţii comerciale a sesizat poliţiştii solicitând efectuarea de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi şantaj. În urma probatoriului administrat sub supravegherea procurorului de caz, la data de 12 ianuarie, poliţiştii petroşăneni au pus în executare două mandate de aducere emise în cauză, faţă de tânărul de 29 de ani şi faţă de bărbatul de 34 de ani, care au fost audiaţi cu privire la cele două infracţiuni”, a precizat IPJ Hunedoara.

Ulterior, tânărul de 29 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar bărbatul de 34 de ani este cercetat în stare de libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

Două eleve din Craiova, printre elitele naţionale la biologie

ȘTIRI GdS