12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă fetiţe - accidentate de o maşină de poliţie în Bucureşti. Una a murit pe loc

Două fetiţe – accidentate de o maşină de poliţie în Bucureşti. Una a murit pe loc

Două fete în vârstă de aproximativ 12 ani au fost accidentate de o maşină de poliţie, astăzi, după un accident grav în Bucureşti, informează Antena3.

Cele două copile au încercat să traverseze pe strada Laminorului din Sectorului 1 din Bucureşti, moment în care au fost lovite în plin de o maşină de Poliţie, din cadrul Secţiei 5.

Poliţiştii aflaţi în maşină au cerut ajutorul medicilor, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale SMURD şi ale Ambulanţei.

Una dintre fetiţe a murit

Una dintre fete a suferit rănit foarte grave în urma accidentului, iar medicii au început să o resusciteze.

Potrivit unor surse, după câteva zeci de minute, medicii au anunţat că fetiţa a murit. La locul accidentului au ajuns şi Trupele Speciale ale Poliţiei, pentru a preveni un conflict între oameni şi poliţişti.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată într-o informare a Poliţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS