14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn copil a căzut din telescaun în Poiana Braşov

Un copil a căzut din telescaun în Poiana Braşov

Un copil a căzut dintr-un telescaun, miercuri după-amiază, în staţiunea Poiana Braşov. Copilul s-a ridicat, nefiind rănit grav, iar salvamontiştii care au intervenit la faţa locului nu l-au mai găsit în locul unde a căzut, ci la staţia de îmbarcare a telescaunului, relatează News.ro.

”Dispeceratul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un copil s-ar fi precipitat de la înălţime, în timp ce se afla într-un telescaun din Staţiunea Poiana Braşov”, transmite, miercuri după-amiază, Poliţia Judeţeană Braşov.

Salvamontiştii care au intervenit la faţa locului nu l-au mai găsit pe copil în zona în care acesta a căzut

Reprezentanţi ai Serviciului Salvamont Poiana Braşov au declarat, pentru News.ro, că salvamontiştii care au intervenit la faţa locului nu l-au mai găsit pe copil în zona în care acesta a căzut el fiind găsit la staţia de îmbarcare a mijlocului de transport pe cablu, acolo unde copilul a ajuns singur.

Urmează cel mai probabil o evaluare medicală pentru ca specialiştii să se asigure că în urma incidentului copilul nu are leziuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS