10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă tinere, accidentate în staţia de tramvai

Două tinere, accidentate în staţia de tramvai

Două tinere de 22 şi 23 de ani au fost rănite şi transportate la spital în urma unui accident produs în acestă dimineaţă, la intersecţia Căii Severinului cu bulevadul Dacia. Potrivit oamenilor legii, cele două tinere au fost lovite de un autoturism care a intrat în staţia de tramvai.

Potrivit poliţiştilor doljeni, şoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Cel mai probabil, şoferul a pierdut controlul direcţiei din cauza poleiului de pe şosea.

„În această dimineaţă, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecţia străzii Calea Severinului cu Bulevadul Dacia, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, la intersecţia străzii Calea Severinului cu Bulevadul Dacia, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Craiova, ar fi accidentat două tinere de 22 şi 23 de ani, prima din Craiova şi cea de-a doua din Coţofenii din Faţă, care se aflau în staţia de refugiu pentru tramvai.

În urma evenimentului rutier, cele două tinere fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au precizat oamenii legii.

Aceştia mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS