20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAdolescentă de 15 ani, în stare gravă după ce a căzut de la etajul trei

Adolescentă de 15 ani, în stare gravă după ce a căzut de la etajul trei

O adolescentă de 15 ani a căzut în gol, marţi seară, de la etajul trei al unui bloc din Piteşti, şi se zbate acum între viaţă şi moarte, pe patul de spital, informează Observatornews.ro.

În casă, când s-a petrecut nenorocirea, era şi tatăl adoptiv al fetei, care le-a mărturisit poliţiştilor că dormea şi nu a ştiut nicio clipă ce s-a întâmplat cu adolescenta. Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă a fost vorba despre o tentativă de sinucidere, un accident sau o tentativă de omor.

Incidentul şocant a avut loc seara trecută, în municipiul Piteşti! Un apel la 112 anunţa că o persoană a căzut de la etajul al treilea al unui bloc. Cel care a dat alarma a fost unul dintre vecini. 

În momentul tragediei, adolescenta se afla în apartament doar cu tatăl său, care adormise după ce consumase mai multe sticle de alcool. Cu fata sa agonizând pe asfalt, trezirea la realitate i-a oferit-o poliţiştii sosiţi la faţa locului.

Fata a fost preluată imediat de o ambulanţă şi dusă de urgenţă la Spitalul de Pediatrie. Medicii sunt rezervaţi însă în privinţa şanselor ei de supravieţuire. Adolescenta a suferit mai multe traumatisme severe la nivelul capului şi al abdomenului.

Oamenii legii au deschis o anchetă şi îi vor audia pe părinţii fetei ca să afle ce s-a întâmplat. Chiar dacă la primă vedere pare un accident, poliţiştii nu exclud varianta ca fata să fi sărit intenţionat sau să fi fost împinsă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS