16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Craiovean reţinut pentru infracţiuni rutiere

(VIDEO) Craiovean reţinut pentru infracţiuni rutiere

-

Polițiști din cadrul Secției 2 Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 61 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis.

La data de 25 decembrie 2021, bărbatul a fost oprit, pentru control, de poliţiştii Secției 2 Poliție Craiova, pe Bulevardul 1 Mai, din localitate.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că, bărbatul avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, ca urmare a faptului că, de 24 octombrie 2021, a fost depistat în timp ce conducea un vehicul sub influenţa alcoolului.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis.

În cursul zilei de ieri, în urma probatoriului administrat de polițiști, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS