21.2 C
Craiova
vineri, 14 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn cetățean francez, urmărit internațional pentru omor, reținut în București 

Un cetățean francez, urmărit internațional pentru omor, reținut în București 

Un cetățean francez, în vârstă de 35 de ani, urmărit internațional pentru omor a fost reținut în București. Bărbatul va fi prezentat joi unui judecător din cadrul Curții de Apel București, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării.

Miercuri, 5 ianuarie, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Serviciul Urmăriri au depistat, în municipiul București, un cetățean francez, în vârstă de 35 de ani, urmărit internațional, la solicitarea autorităților spaniole, pentru comiterea infracțiunii de omor, informează reprezentanții Poliției Române, conform Digi24.

La data de 27 februarie 2021, bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi lovit o persoană, până când a decedat, ulterior, abandonând-o pe marginea unei autostrăzi, pentru a crea aparența că victima și-ar fi pierdut viața în urma unui accident rutier.

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București

Acțiunea de identificare și prindere s-a desfășurat cu sprijinul Serviciului Independent de Intervenție și Acțiuni Speciale, Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, iar procurorul de serviciu a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unui judecător din cadrul Curții de Apel București, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS