0.9 C
Craiova
miercuri, 1 februarie, 2023
Știri de ultima orăEvenimentPatru bărbaţi, prinşi când încercau să fure instalații de la o staţie de apă dezafectată

Patru bărbaţi, prinşi când încercau să fure instalații de la o staţie de apă dezafectată

Patru bărbaţi au fost prinşi în flagrant de către poliţişti în timp ce încercau să sustragă un bazin de 6 tone de fier de la o staţie de apă dezafectată din localitatea Poşta Câlnău, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău, citat de Digi24.

Potrivit sursei citate, cei patru bărbaţi din localitatea Vadu Paşii, cu vârste cuprinse între 19 şi 46 de ani, sunt cercetaţi pentru distrugere şi tentativă de furt.

„În data de 5 ianuarie, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Poşta Câlnău, în timp ce exercitau atribuţiile de serviciu, în localitatea Poşta Câlnău, au depistat patru persoane în timp ce încercau să sustragă un bazin de apă din fier, secţionat în mai multe părţi, de la o staţie de apă dezafectată. (…)

În apropierea locului au fost identificate două autoturisme în care poliţiştii au găsit mai multe unelte – un flex şi mai multe pânze corespunzătoare acestuia.

Din verificări s-a stabilit faptul că, în seara de 4 ianuarie, bărbaţii ar fi secţionat în mai multe bucăţi un bazin din fier, iar în următoarea zi s-au deplasat cu o platformă închiriată pentru a sustrage materialul feros, aproximativ 6.000 kg”, se arată într-un comunicat de presă transmis joi Agerpres.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi tentativă de furt, cercetările fiind continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Mărăcineni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS