5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru răniţi, într-un accident cu trei maşini produs la Brăila

Patru răniţi, într-un accident cu trei maşini produs la Brăila

Patru persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier care s-a produs pe şoseaua Buzăului din municipiul Brăila, fiind implicate trei autoturisme. Trei dintre victime sunt încarcerate, una fiind inconştientă. Traficul pe DN 2B este blocat, informează IPJ Brăila, citat de News.ro.

Potrivit primelor informaţii furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, în accident au fost implicate trei maşini şi 5 persoane. Trei dintre victime sunt încarcerate, una fiind inconştientă.

Acolo au fost mobilizate mai multe ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, de la SMURD, echipajul de descarcerare, poliţişti şi pompieri. 

„Cu puţin timp în urmă, pe DN 2B, la ieşire din municipiul Brăila către Buzău, a avut loc un eveniment rutier în care ar fi fost implicate trei autoturisme. Din primele date, în urma evenimentului ar fi rezultat vătămarea corporală a patru persoane. În acest moment traficul este blocat, circulaţia fiind deviată de poliţiştii rutieri pe rute ocolitoare”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Brăila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS