17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu opt răniți pe centura ocolitoare a Timișoarei

Accident cu opt răniți pe centura ocolitoare a Timișoarei

O tânără de 19 ani a produs, duminică după-amiazĂ, un accident pe centura ocolitoare a municipiului Timişoara, în urma căruia opt persoane, printre care cinci copii, au ajuns la spital. Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz, informează News.ro.

”O tânără de 19 ani a condus un autoturism pe centura Timişoarei dinspre sensul giratoriu de la Giarmata către sensul giratoriu de la Aeroport, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism,care se deplasa din sensul opus de mers, condus de un bărbat de 42 de ani.

În urma impactului, cei doi conducători auto, cât şi o femeie şi cinci minori (două fete şi trei băieţi) cu vârste cuprinse între 2 şi 13 ani, pasageri în auto condus de bărbatul de 42 de ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital.

În total sunt opt victime (șapte din maşina condusă de bărbat şi comducătoarea auto de 19 ani)”, transmite IPJ Timiş.  

În mașina lovită de șoferița de 20 de ani se aflau doi părinți cu cei patru copii ai lor, plus un nepot de 13 ani. Tatăl copiilor, aflat la volan, a fost rănit grav, mama a fost găsită în stare de șoc, iar nepotul de 13 a fost găsit de salvatori în stare gravă și a fost transportat de urgență la spital. Ceilalți patru copii erau speriați și prezentau lovituri ușoare la cap.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili toate cauzele şi împrejurările producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS