14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCirculaţia feroviară, afectată de căderea copacilor

Circulaţia feroviară, afectată de căderea copacilor

Un tren Regio care circula între Topliţa şi Braşov a rămas blocat între Izvorul Mureşului şi Izvorul Oltului în timp ce alte cinci trenuri staţionează în gări, după ce mai mulţi copaci au căzut pe liniile de înaltă tensiune, se arată într-un comunicat al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, remis, marţi, Agerpres.

Traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între Izvorul Mureşului şi Izvorul Olt (linie simplă electrificată), din cauza fenomenelor meteorologice severe, care au produs căderea copacilor pe linia de contact, provocând lipsa tensiunii.

Tren staţionat între Izvorul Mureşului şi Izvorul Olt

Astfel, trenul R 4504 (circulă pe relaţia Topliţa-Braşov) staţionează între Izvorul Mureşului şi Izvorul Olt, până la repunerea sub tensiune a liniei de contact.

„Menţionăm faptul că personalul de intervenţie al Regionalei CF Braşov şi 2 drezine pantograf se află la faţa locului şi intervin pentru asigurarea gabaritului şi repunerea sub tensiune a liniei de contact. Precizăm că este afectată circulaţia a încă 5 trenuri (4503, 407, 4501, 4506 şi 366) care staţionează în gările adiacente, până la redeschiderea circulaţiei”, se arată în comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS