30.1 C
Craiova
sâmbătă, 21 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentA tâlhărit o batrână pentru a avea bani de pariuri

A tâlhărit o batrână pentru a avea bani de pariuri

Poliţiştii de la Secţia 4 au dispus, duminică, reţinerea unui tânăr de 17 ani, acuzat de comiterea infracţiunii de tâhărie. Potrivit oamenilor legii, tânărul a sustras portofelul unei bătrâne de 72 de ani, după care s-a oprit la o agenţie de pariuri din apropierea Gării Craiova. De altfel, de acolo a fost ridicat de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, suspectul a fost depistat în apropierea Gării Craiova.

„În după amiaza zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că unei femei de 72 ani, din Craiova, i-ar fi fost sustras un portofel. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care, din declaraţiile persoanei vătămate, au stabilit că un tânăr i-ar fi sustras, prin smulgere, portofelul care conţinea suma de 250 de lei şi documente personale, după care ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

La scurt timp, în urma verificărilor efectuate, o patrulă formată dintr-un poliţist din cadrul secţiei şi un jandarm din cadrul GJMb Craiova, a depistat, în faţa unei săli de jocuri din Piaţa Constantin Brâncuşi, un tânăr cu semnalmentele similare celor furnizate de către persoana vătămată, stabilind că are 17 ani şi este din Caracal, judeţul Olt”, au precizat poliţiştii doljeni.

Reţinut pentru tâlhărie

Suspectul a fost dus la Secţia 4, unde a fost audiat de oamenii legii. Aceştia din urmă au stabilit că minorul de 17 ani a oprit banii şi a aruncat portofelul în spatele unui bloc de pe bulevardul Dacia.

„Poliţiştii au stabilit că, în după amiaza zilei de ieri, în timp ce se afla în zona Autogării de Nord din Craiova, tânărul ar fi sustras femeii de 72 de ani, prin smulgere, portofelul care conţinea suma de 250 de lei şi documente personale, după care ar fi păstrat banii iar portofelul l-ar fi abandonat în spatele unui bloc de pe bulevardul Dacia. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi restituit persoanei vătămate”, au mai explicat oamenii legii.

După audieri, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Tot duminică, suspectul a fost dus în arestul IPJ Dolj. Poliţiştii doljeni au mai precizat că suspectul va fi dus la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Alertă privind oferte false de vacanțe. Site-uri turistice oficiale...

Cei care se pregătesc să plece în concediu trebuie...

ȘTIRI GdS