11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci persoane rănite într-un accident pe DN2

Cinci persoane rănite într-un accident pe DN2

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut luni dimineaţă pe DN2 E85, în zona Crucea Comisoaiei, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău.

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicare două autovehicule conduse de un şofer din Botoşani şi unul din Bucureşti, iar toate cele cinci persoane rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Buzău, din primele date de la faţa locului este vorba despre o coliziune între un autovehicul condus pe direcţia Vrancea către Buzău, de către un şofer în vârstă de 39 de ani, din Botoşani şi un alt autoturism condus pe sensul opus de mers de către un bărbat de 45 de ani, din Bucureşti. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane: şoferul din Botoşani şi 2 pasageri botoşăneni din maşina acestuia, în vârstă de 47 şi 45 de ani, respectiv şoferul din Bucureşti şi un pasager al acestuia, un bucureştean în vârstă de 83 de ani, toate persoanele au fost preluate de ambulanţă pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS