30.1 C
Craiova
vineri, 19 august, 2022
Știri de ultima orăEvenimentAdolescent de 16 ani, prins conducând o mașină cu şapte pasageri

Adolescent de 16 ani, prins conducând o mașină cu şapte pasageri

Șapte tineri, dintre care unul singur major, s-au înghesuit într-o mașină și au plecat la plimbare, într-o localitate din județul Iași. Când i-au oprit poliţiştii, maşina era condusă de un puști de 16 ani, nemulțumit de felul în care a condus șoferul de dinaintea lui. Printre adolescenți era și unul carantinat, informează Digi24.

Poliţiştii de frontieră din Berezeni au prins în seara de Crăciun un puști de 16 ani care conducea un autoturism.

Echipajul poliţiei de frontieră din Berezeni – Iași a oprit pentru control, în localitatea Berezeni, un autoturism înmatriculat în România. În mașină erau şapte persoane, un tânăr în vârstă de 21 de ani şi şase minori cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani.

Autoturismul era condus de unul dintre minori, în vârstă de 16 ani. De asemenea, polițiștii au constatat şi că unul dintre pasagerii de 16 ani figura în carantină la domiciliu până la data de 1 ianuarie.

Tânărul de 16 ani aflat la volan a declarat că autoturismul aparţine mătuşii lui şi, pentru că era nemulţumit de modul de a şofa al tânărului de 21 de ani, posesor de permis de conducere valabil, a decis să conducă el însuşi mașina.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar echipajul de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Murgeni l-a amendat pe tânărul care trebuia să stea în carantină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS