10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMehedințeancă, împușcată mortal de fostul soț italian

Mehedințeancă, împușcată mortal de fostul soț italian

O femeie a fost împuşcată mortal, ieri după amiază, în centrul orașului Vânju Mare, județul Mehedinți. Ulterior, cel care a omorât-o, fostul ei soț italian, și-a tras mai multe focuri de armă în piept. Acesta a supravieţuit însă şi a fost transportat la spital în stare gravă. 

Loredana Ș., de 43 de ani, a fost căsătorită cu Claudio Mereu, italianul de 73 de ani din Sardinia, timp de patru ani. S-au despărțit anul trecut și de atunci bărbatul o amenințase în continuu. Acum și-a pus planul în aplicare. A intrat în magazinul de pompe funebre pe care Loredana îl avea cu actualul iubit și a început să tragă.

Femeia a ieșit pe stradă, strigând după ajutor. Însă italianul a fugit după ea și a ucis-o. Apoi a încercat să-și ia viața cu mai multe focuri de armă.

Individul i-a amenințat și pe martori cu arma, un pistol Beretta, spunându-le să stea deoparte.

Claudio și Loredana s-au cunoscut în 2016 în Italia. La scurt timp s-au căsătorit. A urmat o perioadă în care relația părea să funcționeze, iar cei doi postau mesaje și fotografii din insule exotice. Însă bărbatul avea crize de gelozie și o amenința pe Loredana cu moartea.

Ce spune IPJ Mehedinți

„La data de 23 decembrie 2021, ora 09.13 , prin apelul 112, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, în centrul orașului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care și-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept. 

La fața locului, s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat că cele sesizate se confirmă, precum și un echipaj SMURD și unul de ambulanță. Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru efectuarea de cercetări, în zona comiterii faptei, s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți”, a transmis IPJ Mehedinți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS