6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Protestatarii AUR au forțat intrarea în curtea Parlamentului și încearcă să intre în clădire

(VIDEO) Protestatarii AUR au forțat intrarea în curtea Parlamentului și încearcă să intre în clădire

Peste 2.000 de oameni protestează marți în fața Parlamentului, atât la Camera Deputaților, cât și la Senat, față de introducerea certificatului COVID, manifestația fiind organizată de AUR. Circulația pe bulevardul Națiunile Unite este blocată.

Manifestanții s-au împărțit în grupuri și au înconjurat clădirea Palatului Parlamentului, iar câțiva dintre ei au reușit să intre în curte, unde accesul publicului nu este permis.

https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/373912294536076

La această oră, la protest sunt aproximativ 2.000 de oameni, care s-au împărțit în grupuri și stau la toate intrările în Parlament, unde se află dispizitive însemnate de jandarmi. O parte dintre ei au forțat intrarea și au reușit să intre în curtea Parlamentului, conform HotNews.

Protestul a început în jurul orei 9.00

Protestul a început în jurul orei 9.00, iar la această oră sunt câteva sute de oameni care au steaguri și pancarte cu mesaje împotriva introducerii certificatului COVID.

https://www.facebook.com/epochtimesro/videos/302697805106075

Manifestația este organizată de AUR

Manifestația este organizată de AUR, iar liderul partidului, George Simion, spune că vrea să adune 10.000-15.000 de oameni în stradă, la manifestația din fața Parlamentului.
La această oră, circulația pe bulevardul Națiunile Unite este blocată.

Protestatarii scandează „Libertate” și „România, trezește-te”. „Veniți, că suntem mulți, suntem foarte mulți în fața Parlamentului (…) Acum e momentul să blocăm această prostie de certificat şi restricţii inumane”, a spus George Simion, aflat la protest și care a transmis live pe Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS