21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer recalcitrant, oprit de poliţişti abia după ce au blocat drumul cu un TIR

Şofer recalcitrant, oprit de poliţişti abia după ce au blocat drumul cu un TIR

Intervenție ca într-un film de acțiune, vineri dimineață, în județul Satu Mare. Mai mulți polițiști au urmărit zeci de kilometri, cu mașinile, un șofer italian care a refuzat să oprească, și au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de avertisment. Șoferul a fost oprit doar după ce polițiștii au făcut un baraj cu un TIR pus de-a curmezișul pe șosea, informează Digi24

Șoferul italian circula cu mașina cu farurile stinse, atunci când în jurul orei 4.00, în zona localității bihorene Biharia, polițiștii au încercat să îl oprească.

El a refuzat, așa că polițiștii au plecat în urmărirea lui.

Au fost făcute mai multe baraje în localitățile de pe traseu, în județele Bihor și Satu Mare, dar șoferul a reușit să le spargă pe toate. Urmărirea lui s-a întins pe zeci de kilometri, iar polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment, fără să-l poată face însă să se oprească.

La intrarea în Satu Mare, polițiștii au blocat drumul cu un TIR pus de-a curmezișul. Șoferul a încercat să spargă și acest baraj, intrând în TIR, cu toate că polițiștii și jandarmii se aflau în fața sa, cu armele îndreptate spre el.

Şoferul recalcitrant a fost prins, fiind scos din mașina serios avariată, cu geamurile sparte.  

Acesta a fost dus cu o ambulanță la Unitatea de Primire Urgență, sub escorta Poliției și a Jandarmeriei.

Șoferului i-au fost prelevate probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă a consumat alcool sau alte substanțe interzise.

El va fi cercetat pentru distrugere, dar acuzațiile ar putea fi extinse și spre tentativă de omor, deoarece a încercat să dea cu mașina peste polițiști.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS