14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentViceprimarul din Predeal a accidentat o femeie care traversa neregulamentar

Viceprimarul din Predeal a accidentat o femeie care traversa neregulamentar

Un accident cumplit a avut loc luni seară, 13 decembrie, pe o șosea din Predeal. O femeie, în vârstă de 65 de ani, a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada, informează Newsbv.ro.

Potrivit martorilor, viceprimarul PSD al orașului Predeal, Marius Mateescu, ar fi fost la volanul mașinii care a provocat accidentul. Acesta a fost testat de poliţişti, însă nu consumase alcool. Se pare că femeia ar fi traversat neregulamentar șoseaua.

Medicii au găsit-o pe victimă în stop cardio-respirator și, după zeci de minute de manevre de resuscitare, aceasta a fost stabilizată şi transportată la spital.

„Un bărbat care conducea un autoturism pe DN 1, pe raza Stațiunii Predeal, a surprins și accidentat o femeie care era angajată în traversarea străzii. Victima a fost transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS