19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO mașină s-a răsturnat pe DN65

O mașină s-a răsturnat pe DN65

O mașină s-a răsturnat duminică pe drumul național 65, iar o femeie a ajuns la spital. În autoturism se mai afla un bărbat, la volan, și un copil de 13 ani.

La data de 12 decembrie a.c., ora 14.32, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 – European 574, în localitatea Optași.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism ce circula din direcția Pitești către Slatina, iar din motive ce urmează a fi stabilite, acesta s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În autoturism se aflau 3 persoane, toate din municipiul Slatina, respectiv șoferul, un bărbat, în vârstă de 45 de ani și 2 pasageri, respectiv o femeie, în vârstă de 48 de ani și un minor, în vârstă de 13 ani.

În urma evenimentului, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS