15.6 C
Craiova
vineri, 20 mai, 2022
Știri de ultima orăLocalMehedinți: Doi răniți și mai mai multe autoturisme avariate în urma unei tamponări

Mehedinți: Doi răniți și mai mai multe autoturisme avariate în urma unei tamponări

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier s-au sesizat vineri seară cu privire la faptul că, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, la intersecția cu strada Topolniței, din orașul Drobeta-Turnu Severin, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme.

La fața locului s au deplasat polițiștii, care în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat, de 42 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, după intersecția cu strada Topolniței, a acroșat un autoturism condus de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Șimian.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul 25 de ani a fost proiectat într-un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, și în două autoturisme staționate regulamentar pe marginea părții carosabile.

În urma impactului, elemente de caroserie s-au desprins și au avariat ușor un alt autoturism, condus de un bărbat din comuna Șimian, si un autoturism ce era staționat.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 56 de ani și a unei tinere de 20 de ani, din Calafat, județul Dolj, aceasta din urmă fiind transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Roşii umplute cu carne

Ingrediente: 8 roşii potrivite,250 g carne tocată,1 morcov fiert,1 ceapă,1...

ȘTIRI GdS