11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArestat după ce şi-a luat prietena cu forţa de pe Centura de Nord

Arestat după ce şi-a luat prietena cu forţa de pe Centura de Nord

Judecătoria Craiova a dispus, miercuri, arestarea preventivă a unui bărbat de 34 de ani, din Slatina, acuzat de lipsire de libertate. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a luat cu forţa o tânără de 19 ani de pe Centura de Nord a Craiovei şi a mers cu ea la Slatina. Poliţiştii au stabilit că a fost vorba de concubina bărbatului.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, sesizarea a fost făcută de tânăra de 19 ani.

„La data de 8 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o tânără de 19 ani, din Craiova, în timp ce se afla pe Centura de Nord a Craiovei, ar fi fost introdusă de către concubinul său într-un autoturism, fără voinţa sa, pe care cel în cauză l-ar fi condus în direcţia judeţului Olt.

La nivelul Secţiei 4 Poliţie Craiova s-a constituit un colectiv de lucru, format din poliţişti de investigaţii criminale, care au desfăşurat activităţi specifice în vederea despitării celor două persoane şi stabilirii situaţiei de fapt.

Astfel, cei în cauză au fost depistaţi, în cursul aceleiaşi zile, pe raza Municipiului Slatina, şi conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări”, au precizat oamenii legii.

Arestat pentru lipsire de libertate

Poliţiştii doljeni au mai explicat că pe numele bărbatului de 34 de ani a fost întocmit un dosar pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate. De asemenea, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pentru o perioadă de cinci zile.

După audieri, bărbatul a fost reţinut peentru 24 de ore şi dus în arestul IPJ Dolj. Cercetările în acest dosar sunt făcute de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Tot miercuri, suspectul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea bărbatului pe o perioadă de 30 de zile. De asemenea, instanţa a respins cererea inculpatului de plasare în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

Hotărârea Judecătoriei Craiova nu este definitivă şi poate fi contestată de inculpat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS