20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Un șofer băut a accidentat un pieton, după care a fugit

Craiova: Un șofer băut a accidentat un pieton, după care a fugit

O femeie de 55 de ani a ajuns, în această după-amiază, la spital după ce un sofer băut a accidentat-o cu mașina pe o alee de pe Bulevardul Decebal. Bărbatul a fugit de la locul faptei.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, în această după-amiază, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Bulevardul Decebal, din localitate, s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că, un autovehicul ar fi accidentat o femeie de 55 de ani, din comuna Drăgotești, care se afla pe o alee de acces în curtea unei societăți comerciale, după care și-ar fi continuat deplasarea, conducatorul auto părăsind locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma evenimentului rutier, femeia de 55 de ani a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, cercetările fiind continuate, în vederea identificării conducătorului auto și tragerii acestuia la raspundere penală.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a fost identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat de 40 ani, din comuna Cârcea, cât și autoutilitara implicată în accident.

Șoferul era băut

Cel în cauză a fost testat, în momentul depistării, cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS