16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident în lanț cu cel puţin 20 de mașini implicate, în București

Accident în lanț cu cel puţin 20 de mașini implicate, în București

Un accident în lanț în care au fost implicate cel puțin 20 de mașini a avut loc joi  dimineață, în București. Traficul este restricționat pe strada Iuliu Hațieganu, între șoseaua Vitan Bârzești și Splaiul Unirii, pe ambele sensuri.

Traficul rutier pe pasajul Sălăjan este blocat.

Din primele informații, nu sunt victime în urma producerii acestui accident. Șoferii circulau în coloană, așa că nu aveau viteză foarte mare, conform Digi24.

Carambolul ar fi avut loc din cauză că asfaltul este acoperit cu gheață

Carambolul ar fi avut loc din cauză că asfaltul este acoperit cu gheață. Cel mai probabil, apa de la aspersoarele din zonă a înghețat pe asfalt. Din imaginile la fața locului se vede că este greu să se meargă chiar și pe jos pe șosea.

Pe șosea sunt bucăți din caroseriile mașinilor care nu au mai putut fi ținute sub control. Unele dintre acestea sunt foarte avariate.

Șoferii au povestit că atunci când au ajuns pe pasaj, mașinile au început să alunece și s-au dus ca niște sănii din cauza gheții. Oamenii sunt nemulțumiți deoarece în București nu este polei, dar în zona respectivă este gheață din cauza aspersoarelor care au fost pornite noaptea. Joi dimineață au fost sub zero grade Celsius, așa că apa a înghețat.

Nu se știe momentan de ce aceste aspersoare erau pornite și s-a ajuns la acest dezastru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS