5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArest preventiv pentru directoarea centrului de creșe din Ploiești

Arest preventiv pentru directoarea centrului de creșe din Ploiești

Directoarea creşelor din Ploieşti, arestată preventiv pentru 30 de zile în dosarul privind furtul de alimente şi alte produse destinate copiilor

S-au luat primele măsuri împotriva celor 5 angajate ale Centrului de Creşe din Ploieşti, acuzate de furt de alimente şi produse de igienă, destinate copiilor.
Directoarea Centrului de Creşe Ploieşti, instituţie aflată în subordinea primăriei, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, iar celelalte 4 subordonate ale ei, îngrijitoare, au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile. Cele 5 persoane au fost reţinute ieri, pentru 24 de ore, după ce anchetatorii au făcut mai multe percheziţii.

Anchetatorii au început verificările după ce au primit informaţii că mai multe persoane ar fi sustras cantităţi mari de alimente şi produse cosmetice din şase unităţi de îngrijire a copiilor. Procurorii au stabilit că activitatea era coordonată chiar de şefa Centrului de Creşe Ploieşti, instituţie aflată în subordinea Primăriei. Femeia ar fi primit mită de la câteva îngrijitoare ca să le lase să plece acasă cu mâncarea copiilor.

În cele şase unităţi sunt înscrişi 583 de copii, iar părinţii plăteau pentru masa micuţilor 12 lei pe zi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS