16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn sucevean a intrat în casa unui bărbat pe care l-a omorât. Apoi a fugit în parc și a mai înjunghiat doi tineri

Un sucevean a intrat în casa unui bărbat pe care l-a omorât. Apoi a fugit în parc și a mai înjunghiat doi tineri

Un recidivist din Rădăuți a năvălit în casa unui bărbat și l-a omorât cu un cuțit, după care a fugit într-un parc, unde a mai atacat doi tineri. Atacatorul a fost eliberat anul trecut, după o condamnare tot pentru omor.
Fapte de o violență extremă au avut loc luni noaptea în Rădăuți, unde un bărbat de 53 de ani a intrat în casa unui localnic, de aceeași vârstă, pe care l-a omorât cu mai multe lovituri de cuțit, scrie Monitorul de Suceava.

După crimă, atacatorul a fugit pe stradă cu cuțitul în mână și a ajuns într-un parc, unde a mai înjunghiat doi tineri care încercau să ajute la prinderea sa. Pe urmele agresorului se afla și fiul bărbatului omorât.

Eliberat anul trecut, după o condamnare tot pentru crimă

Atacatorul a fost în cele din urmă imobilizat de polițiști. ”Autorul a fost identificat în mai puțin de 10 minute de către o patrulă de poliție într-un parc din apropiere, având asupra sa cuțitul crimei”, a transmis comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Criminalul este recidivist, fiind eliberat anul trecut din penitenciar după ce a ispășit o condamnare tot pentru omor.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat pentru a se stabili mobilul faptei și toate circumstanțele producerii evenimentului. Era luată în calcul varianta unui conflict între vecini ori a unei tentative de tâlhărie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS