13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA furat motorină şi a condus fără permis

A furat motorină şi a condus fără permis

Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar pe numele unui tânăr de 21 de ani, din Sadova, cercetat pentru conducere fără permis şi furt. Potrivit oamenilor legii, tânărul a condus fără permis, iar când a rămas fără motorină a furat combustibil dintr-un tractor.

„În cursul nopţii 04/05 decembrie, poliţiştii s-au deplasat pe strada Luceafărului din comuna Cârcea, ca urmare a unei sesizări, referitoare la prezenţa unei persoane dubioase, însă la faţa locului nu a fost găsită nicio persoană.

Poliţiştii au continuat verificările, pentru stabilirea situaţiei de fapt, astfel că, în după-amiaza zilei de ieri, poliţiştii au observat în extravilanul comunei Cârcea o autoutilitară oprită.

În autoutilitară, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din comuna Sadova, care a declarat că a condus autovehiculul de pe strada Luceafărului din comuna Cârcea, până în extravilanul localităţii, unde a rămas fără carburant”, au precizat oamenii legii.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere. De asemenea, oamenii legii au stabilit că acelaşi tânăr a fost observat pe strada Luceafărului din Cârcea. Mai exact, tânărul ar fi furat motorină dintr-un tractor, după care s-a întors pe câmp pentru a alimenta vehiculul.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS